Je zou denken dat wat je in de winkel koopt vast gezonder en beter is dan wat je thuis zelf maakt. Het gebeurt per slot van rekening toch in een gecontroleerde omgeving? Niets is minder waar, zo blijkt uit deze aflevering van de Nederlandse "Keuringsdienst van Waarde"...
Deze aflevering (zie onder voor het filmpje) is te mooi om niet met jullie te delen, en een voorbeeld van hoe de industrie niet altijd even begaan is met onze gezondheid.
In deze aflevering leer je meer over de oorsprong van melkkefir en hoe deze gemaakt hoort te worden. Mijn verbazing was groot toen ik leerde dat bijna geen enkele fabrieksmatig geproduceerde kefir gist of kefir-cultuur bevat.... Omdat de naam kefir niet beschermd is kan deze naam toch gebruikt worden. Let dus extra op indien je toch kiest voor melkkefir uit de supermarkt!
Link naar de video: https://www.npostart.nl/keuringsdienst-van-waarde/24-10-2019/KN_1709875?utm_medium=refferal&utm_source=tvblik
Reactie plaatsen
Reacties